"У кращих радянських традиціях": Працівники Конотопського авіаремонтного заводу попалися на масштабній крадіжці

Зазначених осіб затримали під час збуту вкраденого майна місцевому жителю.
Завод "Авіакон" у Конотопі. Фото: like.sumy.ua.

У Сумській області затримано двох співробітників Конотопського авіаремонтного заводу "Авіакон", які намагалися продати вкрадені на ньому прилади військового призначення. Про це повідомляють на сайті Нацполіції, передають Патріоти України.

Зазначають, що збиток держпідприємству міг становити близько 100 тис. грн. "Встановлено, що 45-річний начальник одного із цехів заводу спільно зі своїм 50-річним заступником організували і вивезли за межі території підприємства авіаційні прилади військового призначення", - йдеться в повідомленні.

Зазначених осіб затримали під час збуту вкраденого майна місцевому жителю. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу, проводиться досудове розслідування. Нагадаємо, екс-директора Львівського бронетанкового заводу підозрюють у привласненні 2 млн гривень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...