У Кремля свої плани: Тимчук пояснив причини посилення обстрілів в Авдіївці

​Ситуацію свідомо загострює Путін, щоб нав’язати світу вигідну для РФ дорожню карту щодо Донбасу.

Дмитро Тимчук. Фото:www.ednist.info

Чергове посилення обстрілів Авдіївки пов’язане із політичними змінами в Європі й США, які намагається використати в своїх інтересах президент Росії Володимир Путін. Таку думку Главкому висловив нардеп від "Народного фронту", член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"В Європі змінюється політичний ландшафт. Путін для нових гравців намагається сформулювати свою дорожню карту щодо Донбасу: нібито в Україні громадянська війна, а сама держава представлена як воєнний злочинець, що обстрілює своїх громадян", - зазначив нардеп.

За його словами, Путін свідомо загострює ситуацію.

"Бойовики гнуть останнім часом одну лінію – відсунути якомога далі українські війська. На сьогодні фактично українські війська за допомогою артилерії можуть здійснювати контроль за значною частиною "ДНР". Ясно, що бойовиків це не влаштовує.

З кінця січня і по сьогодні триває політичне загострення. Путін, котрий, як ми бачимо, нині докладає всіх зусиль, щоб виставити Україну воєнним злочинцем, який зриває Мінські угоди, продовжує загострювати ситуацію, розуміючи, що у Трампа і у політичних кіл в Європі ще не остаточно сформульований порядок денний щодо Донбасу", - пояснив Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...