У Кривому Розі мітингувальники прорвалися до міськради (відео)

У Кривому Розі ті, хто протестує проти результатів виборів мера міста, прорвалися в будівлю міськради.

Протести у Кривому Розі. Фото: gorozhanin.dp.ua.

У холі будинку між активістами і поліцейськими зав'язалася словесна перепалка, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал 112 Україна.

"Часть из них находится в холле, кто физически смог сюда зайти. Остальные стоят на улице и тоже хотят попасть внутрь. Сейчас депутаты и представители общественности решают вопрос создания в здании городского совета Общественного Совета, о котором говорили накануне и договорились, что он будет работать вместе с полицией и будет патрулировать город. Пока в холле городского совета все спокойно, но ближе к выходу происходят перепалки с людьми, которые хотят попасть внутрь", — повідомила журналістка з місця подій.

Відзначається, що у самій міськраді вже кілька десятків учасників віче. "Есть представители добровольческих батальонов, они стоят за спинами народных депутатов возле входа в городской совет. На дворе продолжают стоять участники вече. Мы также видим представителей батальона "Донбасс", — додала журналістка. Нардеп Володимир Парасюк закликав поліцейських пропустити інших активістів до міськради.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...