"У Києві 20 грудня випадатиме невеликий та помірний сніг. Вітер вгомониться. На дорогах ожеледиця", - Наталка Діденко

У західних та північних областях у середу також випадатиме сніг, щоправда, вже максимум помірний, а не сильний.

В Києві очікуються невеликі снігопади. Ілюстрація: соцмережі.

"20 грудня циклон поступово втрачатиме свою активність. Як видно з карти, від нього залишиться маленький центрик. Проте навіть у такому похилому віці він ще брикатиме", - повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжила:

"У західних та північних областях у середу випадатиме сніг, щоправда, вже максимум помірний, а не сильний. На Сході, у Центрі та на Півдні опади будуть місцями та невеликі.

На дорогах ожеледиця, це ясно, причому, практично до березня) Температура. Найближчої ночі -1-6 градусів, на заході до -8, у Карпатах -7-13 градусів, на півдні та сході 0-4 морозу. Протягом дня завтра очікується 0-5 морозу, на Півдні та Сході від 2 морозу до 3 градусів тепла.

Вітер поступово стихатиме. У Києві 20 грудня випадатиме невеликий та помірний сніг. Вітер вгомониться. На дорогах ожеледиця. Найближчої ночі -4 градуси, завтра вдень -2 градуси. З понеділка до нас прийде потепління.

Ой, хто, хто Миколая любить)) Усіх, кому не муляла різочка вранці під подушкою, вітаю. Бо переконана, що різки дісталися нашим ворогам. А ми любимо Миколая та дякуємо йому за надію, подарунки і навіть за погоду)".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...