У Києві від суботи буде введено карантин, - Кличко

Це робиться, щоб уникнути досягнення епідеміологічного порогу захворювань.

Фото: Прес-служба Віталія Кличко

У Києві від суботи, 16 січня, запроваджено карантин у закладах освіти й охорони здоров'я, установах та введено обмеження на проведення публічних заходів. Про це повідомив київський міський голова Віталій Кличко під час наради із заступниками та керівниками профільних департаментів щодо ситуації із сезонними захворюваннями на грип та ГРВІ у столиці, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Такі заходи триватимуть до покращення епідеміологічної ситуації в місті.

"Ми не будемо очікувати, поки буде перевищено епідеміологічний поріг сезонних захворювань у столиці, й ухвалили рішення ввести від суботи карантин у Києві для недопущення розповсюдження сезонних захворювань. Це превентивний захід, адже ми бачимо негативну динаміку щодо кількості хворих. Враховуючи специфічність вірусу і важкі ускладнення від грипу, ми маємо упередити розповсюдження сезонних захворювань", - заявив мер.

Повідомляється, що Київ повністю забезпечений противірусними засобами. Мер також звернувся до власників аптечних мереж столиці щодо недопущення підняття цін на противірусні та імуностимулюючі засоби і вітаміни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...