У Києві затримали шпигуна, який знімав режимний об'єкт

Вартовий боєць помітив поблизу поста підозрілого чоловіка та викликав тривожну групу, яка провела затримання правопорушника.

Інститут ядерних досліджень. Фото: www.kinr.kiev.ua.

Нацгвардія затримала чоловіка, який знімав на камеру режимний об'єкт – Інститут ядерних досліджень, прикриваючись фальшивим посвідченням журналіста. Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії, передають Патріоти України.

Цей інститут перебуває під охороною військовослужбовців Національної гвардії. Вартовий боєць помітив поблизу поста підозрілого чоловіка та викликав тривожну групу, яка провела затримання правопорушника.

Чоловік намагався відзняти контрольно-пропускний пункт та територію Інституту ядерних досліджень. Після затримання він відверто плутався у свідченнях щодо свого місця роботи, а згодом пред’явив посвідчення журналіста, що при подальшій перевірці виявилося підробленим.

Наразі затриманого разом з вилученими речовими доказами передано співробітникам поліції Голосіївського управління Національної поліції для подальшого з’ясування обставин події. Про інцидент повідомлено Службу безпеки України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...