У "ЛНР" прийняли рішення всіх "народних обранців" відправляти в казарми і на полігони

Для деяких "депутатів" це буде перша спроба "понюхати пороху".
"Парламент" "ЛНР". Фото: РИА Новости.

Так званих "народних обранців" в обов'язковому порядку змушують проходити військову підготовку. Новину передають Патріоти України.

У Луганську вирішили: всіх "депутатів" фейкового парламенту невизнаної псевдодержави "ЛНР" тепер будуть викликати на військові навчання, які обіцяють провести "по всій строгості".

Зазначається, що деяка частина цих так званих "депутатів" вже раніше брала участь в бойових діях проти українських силовиків, в той час як для інших це буде всього лише перша спроба "понюхати пороху". Чим пояснюється це термінове рішення під час "хлібного перемир'я", поки невідомо.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...