У Луценка повідомили про важливе рішення суду у справі олігарха-втікача Курченка (документ)

Генпрокуратура отримала дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Курченка в створенні і забезпеченні діяльності злочинної організації з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

Сергій Курченко. Фото:http://sprotyv.info/У середу, 7 березня, Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України (ГПУ) і надав дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування щодо бізнесмена Сергія Курченка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"Слідчий суддя Печерського районного суду Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України та надав дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування щодо Курченка С.В. Зокрема, Генпрокуратура отримала дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою С.Курченка в створенні і забезпеченні діяльності злочинної організації з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів", - зазначила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...