Зміни світу. Футурологи спрогнозували майбутнє людства до 2050 року

У майбутньому гуманоїдні роботи можуть бути самостійними

Робот. Фото: navirobot.ru

Експерти, науковці та футурологи зі всього світу назвали одинадцять можливих подій, які слід очікувати у найближчі 34 роки. Серед імовірних майбутніх подій більшість дійсно можуть здійснитися, пишуть Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

1. Наукові співробітники Університету королеви Вікторії у Веллінгтоні, Нова Зеландія, стверджують, що до 2050 року роботи, які надаватимуть секс-послуги, стануть досить популярними.

2. Жак Атталі, відомий французький економіст, що передбачив фінансовий крах у 2006 році, прогнозує, що до 2050 року США втратить свою провідну позицію на світовій арені. За словами експерта, через безліч серйозних проблем, включаючи екологічні, занепад станеться десь у 2035 році.

3. Експерти Організації Об'єднаних Націй прогнозують, що у найближчі 34 роки населення Землі зросте до 9,6 мільярдів.

4. Технічний журналіст і автор книги Життя у 2050 році: як ми творимо майбутнє сьогодні Ульріх Эберль стверджує, що через 25 років комп'ютери будуть працювати в тисячу разів швидше.

5. Експерти прогнозують, що у 2029 році радіосигнал, під назвою Послання з Землі досягне екзопланети Глізе 581 С. Вчені припускають, що там може існувати життя, так як вона дуже схожа на Землю.

6. Деякі футурологи вважають, що до 2050 року створять по-справжньому самостійних роботів, які зараз можна побачити у фільмах. Більше того, гуманоїдні роботи будуть краще грати у футбол.

7. У компанії Citigroup, яка є одним із світових лідерів у сфері фінансового обслуговування, вважають, що до 2030 року в Саудівській Аравії закінчиться нафта для експорту.

8. Геронтолог Обрі ді Грей передбачає, що до 2036 року люди навчаться контролювати старіння. Більш того, він упевнений, що люди, які будуть жити до тисячі років вже народилися.

9. 19 січня 2038 року очікується великий збій в роботі програмного забезпечення, де час представлено по стандарту POSIX, оскільки найпізніша дата, яка може бути відображена таким форматом - 19 січня 2038 року.

10. Російські експерти вважають, що до 2050 року буде побудовано залізничне сполучення Лондон-Нью-Йорк, що проходить через Москву, Ном і Фербанкс. Ця ідея зможе втілитися в життя, якщо через Берингову протоку буде прокладений тунель.

11. Футуролог Рей Курцвейл припускає, що приблизно у 2045 році штучний інтелект стане настільки розвиненим, що машини зможуть самостійно розвиватися. Більше того, він бачить майбутнє наступним чином: або люди стануть безсмертними, богоподібними істотами, або людство загине через повстання машин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...