У Мелітополі маршрутник намагався розірвати посвідчення учасника АТО, котрий їхав у відпустку з передової

Боєць вихопив свій документ з рук розлюченого водія та вийшов з маршрутки.

Багато маршрутників бажають, щоб "пільговиків" взагалі не було. Ілюстрація: www.mv.org.ua.

У Мелітополі (Запорізька область) водій маршрутки намагався розірвати посвідчення учасника АТО, яке пред'явив йому боєць 56 окремої механізованої мотопіхотної бригади. Про це повідомляє РІА Мелітополь, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, боєць АТО Сергій Садовський повертався у відпустку додому. Він спробував проїхати у маршрутці за пільговим посвідченням, але стався скандал. "Близько 11 години дня я їхав в маршрутці "Новий Мелітополь — Північний переїзд". Зайшов в маршрутку у формі. А вже при виході я показав водієві посвідчення учасника бойових дій.

Він різко вихоплює моє посвідчення і починає розповідати, що я його повинен показувати при вході. Я йому пояснюю, що є закон України про перевезення пільгових категорій громадян. Він у відповідь на це бере і на моїх очах намагається розірвати посвідчення. Я вихопив документ і став виходити з маршрутки. Навздогін почув про себе матюки", — розповів Садовський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...