У мережі розповіли, як зараз використовують непрацюючий залізничний вокзал в окупованому Донецьку (фотофакт)

Всі рейси, що проходять через станцію залізничного вокзалу Донецька були скасовані через бойові дії 2014 року, однак це не заважає вокзалу "функціонувати" та жити окремим від справ залізниці життям.

Донецький залізничний вокзал перед війною. Фото: соцмережі.

У будівлі центрального залізничного вокзалу окупованого Донецька продовжують здавати в оренду кімнати відпочинку. Про це повідомляють у соцмережах, передають Патріоти України.

"Біля будівлі кас залізничного вокзалу Донецька, які розташовані по вулиці Університетській, роздають оголошення з інформацією про послуги вокзалу. Так, вартість оренди кімнати відпочинку становить 150 російських рублів (75 грн.) за 12 годин. Також камера зберігання приймає багаж за 25 рублів на добу (12 грн.). Продовжує працювати парковка біля будівлі залізничного вокзалу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, всі рейси, що проходять через станцію цього залізничного вокзалу Донецька були скасовані через бойові дії 2014 року, а сама станція неодноразово потрапляла під обстріл. З того часу пасажирські перевезення здійснюються зі станції "Донецьк-2" і вокзалу в Ясинуватій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...