У міській раді Миколаєва сталися сутички між активістами та поліцейськими (фото, відео)

Група громадян заблокувала трибуну з вимогою надати їм слово і розпустити міськраду.

Фото:Фото:прес-служба ГУ НП у Миколаївській області

У приміщенні Миколаївської міської ради відбулися зіткнення між поліцейськими і активістами, які прийшли в зал засідання. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

"Група громадян заблокувала трибуну з вимогою надати їм слово і розпустити міськраду. В цей час в поліцію надійшло анонімне повідомлення про загрозу вибуху, тому правоохоронці почали евакуацію людей", - йдеться в повідомленні.

Під час зіткнень зі співробітниками поліції один із присутніх запалив димову шашку в приміщенні сесійної зали.

Відзначається, що людина, яка перешкоджала працівникам поліції виконувати свої професійні обов'язки, була доставлена в Центральний відділ поліції. Також ще один громадянина, який блокував трибуну і здійснював хуліганські дії, доставлений в поліцію.

За фактом інциденту розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Крім того, після обстеження службових приміщень та прилеглої до будівлі Миколаївської міськради території, пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу життю і здоров'ю громадян, виявлено не було.

Зараз інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...