У Москві далекобійники розробили план помсти Кремлю

Водії вантажівок, що вимагають відміни збору за проїзд по федеральних трасах, збираються в п'ятницю провести на МКАД акцію під назвою "Равлик".
Протести далекобійників у РФ. Фото: соцмережі.

Далекобійники займуть два ряди на дорозі і будуть рухатися з мінімальною дозволеною швидкістю. Про це розповів журналіст "Комерсанта" Олександр Черних, що знаходиться в Підмосков'ї разом з далекобійниками, де також знаходяться 200 вантажівок з Дагестану, передають Патріоти України.

"При цьому вони сподіваються, що московські їхні колеги, московські активісти, займуть ті смуги, які залишаться поряд з ними, і вийде колона автомобілів, які не порушують правила, але при цьому створюють проблеми руху", - розповів журналіст. Передбачалося, що акція далекобійників може бути скасована, якщо президент Росії Володимир Путін у зверненні до Федеральних зборів згадає питання про введення збору з великовантажного транспорту. Путін у своєму виступі цього не зробив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...