У Москві перед самим відкриттям заборонили проведення фестивалю електронної музики

10 тисячам власників квитків на фестиваль пообіцяли повернути гроші.

Провести фестиваль на Московському заводі автоматичних ліній організатори збиралися вперше. Фото: wikimapia.orgПрокуратура Москви скасувала фестиваль електронної музики Outline, який повинен був відбутися на території Заводу автоматичних ліній в ніч на 3 липня, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Причиною заборони на проведення фестивалю стало неузгодженість з місцевою владою. У мерії Москви заявили, що територія фестивалю не відповідала техніці пожежної безпеки.

При цьому рішення про скасування фестивалю стало відомо за кілька годин до старту події.

Квитки на московський Outline купили понад 10 тисяч осіб. Фестиваль цього року повинен був пройти в третій раз. Попередні два роки захід проводили без ускладнень. При цьому один з попередніх проводився на території міського звалища. Організатори звернулися з проханням до своїх глядачів не збиратися на території заводу, щоб запобігти можливим затримання через несанкціоновані мітинги.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...