У моторошній ДТП в центрі Дніпра загинув депутат (фото)

Автомобіль "Шевроле Авео", яким керував Денис Назаренко, виїхав на праве по ходу руху узбіччя та врізався в електроопору.

На місці ДТП у Дніпрі. Фото: informator.dp.ua.

В аварії, яка сталася вранці 18 березня в центрі Дніпра, загинув депутат Соборної районної ради міста Денис Назаренко. Про це повідомляється на сторінці райради в Facebook, передають Патріоти України.

Разом з 24-річним депутатом в ДТП загинули дві пасажирки його авто. Повідомляється, що аварія сталася на Січеславській Набережній. Автомобіль "Шевроле Авео", яким керував Назаренко, виїхав на праве по ходу руху узбіччя та врізався в електроопору.

Троє пасажирів авто від отриманих травм померли на місці, одного з постраждалих у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення обласної лікарні імені Мечникова.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...