У Миколаєві п'ять екіпажів патрульних не змогли заспокоїти двох дебоширів (відео)

Інцидент прокоментував радник Президента Юрій Бірюков

Скрін відео

У центрі Миколаєва п'ять екіпажів патрульних намагалися заспокоїти двох дебоширів - хлопця з дівчиною. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новости-Н".

Очевидці розповідають, що між чоловіком та дівчиною стався конфлікт. Героїня історії вибігла з атво та сіла у таксі, але хлопець не дав їй поїхати - він почав бити по машині таксиста, через що на ній лишилися пошкодження.

До хлопця приєднався ще один чоловік, і вони удвох навіть побили таксиста. Очевидці викликали поліцію, приїхало п'ять екіпажів. Але крики, нецензурні образи та дебош продовжувалися. Хлопці кидалися навіть на свідків події. Вже після цього патрульні повалили на землю одного з хуліганів та одягли на нього наручники.

Інший чоловік сів у автомобіль та поїхав з місця події. Деякі свідки кажуть, що під час бійки чоловіки використовували зброю.

Голова патрульної поліції Миколаєва Максим Ахрамеєв прокоментував подію. "Все оценки действиям полицейских равно будут даны только по итогам расследования. При необходимости будут определены и меры наказания", - сказав він.

Радник Президента Юрій Бірюков на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав: "На видео четко видны удары, которые "мажоры" сыпят направо и налево. Тут, я конечно не специалист, но, нет никаких препятствий для ареста?".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...