У Миколаєві провалився в яму і розбився насмерть український військовий (фото)

За словами очевидців, які відразу підбігли до місця події, протягом 10 хвилин потерпілий ще подавав ознаки життя.

Піхотинець трагічно загинув біля дитячої бібліотеки. Фото: "Новости-N".

Увечері в суботу, 16 грудня, на вулиці Соборній у Миколаєві біля Обласного палацу культури провалився в яму і розбився насмерть український військовослужбовець, сержант морської піхоти. Про це з посиланням на очевидців повідомляють "Новости-N", передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, чоловік йшов площею Фестивальною в напрямку Обласного палацу культури. Біля дитячої бібліотеки №2 "КОЛОВООК" перехожий випадково наступив на дерев'яний щит, який закривав приямок вікна підвального поверху будинку. Під вагою чоловіка гнилі дошки проломилися і він провалився в яму, глибина якої перевищує три метри. Чоловік отримав тяжкі травми.

За словами очевидців, які відразу підбігли до місця події, протягом 10 хвилин потерпілий ще подавав ознаки життя. Лікар швидкої спустився до нього, щоб надати йому допомогу, проте чоловік вже був мертвий.

Тіло з ями витягли рятувальники. Також повідомляється, що від загиблого було чути запах алкоголю. При чоловікові знайшли документи, які свідчать про те, що він є військовослужбовцем Збройних сил України.

Його товариші по службі, які приїхали на місце події, розповіли, що загиблий є сержантом-контрактником підрозділу морської піхоти, дислокованого в мікрорайоні Соляні. Він обіймав посаду старшини батареї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...