У НАБУ розповіли деталі справи судді, котрий відкрив вогонь по їх співробітниках

Хабар у розмірі 500 тис.грн. посадовець вимагав через посередника для винесення певного судового рішення у цивільній справі про стягнення боргу.

Затриманий хабарник. Фото:http://nabu.gov.ua/

Детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Національної поліції викрили одного із суддів Малиновського районного суду м. Одеси на отриманні хабара у сумі 500 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, інформують Патріоти України..

"Вказані кошти посадовець вимагав через посередника для винесення певного судового рішення у цивільній справі про стягнення боргу. Під час проведення слідчих дій вказаний суддя чинив опір працівникам Національного бюро, застосувавши вогнепальну зброю на ураження. Після того залишив зброю та, скориставшись наявністю статусу "недоторканності судді", зник з місця події", - зазначили в НАБУ.

За даним фактом ведеться досудове розслідування кримінального провадження - одержання неправомірної вигоди.

Наразі проводяться обшуки та інші невідкладні слідчі дії, перевіряється можлива причетність до скоєння злочину заступника голови Малиновського районного суду м. Одеси.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...