У Німеччині затримали вихідців з Косово, які планували новий теракт

Заарештовані чоловіки 31 і 28 років планували атаку в торговому центрі Centro в Оберхаузені.

Поліція Німеччини заявила про запобігання теракту. Фото: Аргументи і Факти.

У Німеччині заарештували двох чоловіків за підозрою в плануванні нападу в місті Оберхаузен, який знаходиться недалеко від голландського кордону. Про це пише BBC, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Двох вихідців з Косово, яким 31 і 28 років відповідно, затримали вранці п'ятниці, 23 грудня, в Дуйсбурзі. За даними поліції, заарештовані планували атаку в торговому центрі Centro в Оберхаузені.

Чоловіків затримали офіцери в цивільному, які патрулювали центр міста і найближчий різдвяний ринок після наведення спецслужб.

"Поки не відомо, наскільки напад на ТЦ було спланованим, і чи ще передбачалася чиясь участь", - відзначили в поліції.

У свою чергу, BBC зазначає, що поки немає ознак того, що дані арешти пов'язані з терористичним актом в Берліні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...