У окупованому Севастополі жінка замовила вбивство свого чоловіка, щоб привласнити його наркобізнес

Зловмисниця навіть придбала земельну ділянку поблизу Сак, де після була вирита яма для майбутньої жертви.
У окупованому Севастополі. Фото: ЕРА.

Мешканка окупованого Севастополя разом зі спільниками організувала викрадення свого чоловіка з метою привласнення його бізнесу, пов’язаного з поширенням наркотиків, і вимаганням, передають Патріоти України.

Як повідомила російська поліція, котра працює на окупованому півострові, восени минулого року 31-річна жінка вирішила організувати викрадення чоловіка, щоб в період, поки її спільники будуть утримувати чоловіка, перетягти на себе його бізнес з розповсюдження наркотичних речовин.

Для виконання свого злочинного плану жінка залучила знайомих, які заздалегідь розподілили між собою ролі. За обіцяну винагороду спільникам потрібно було викрасти чоловіка і утримувати доти, поки його дружина не вирішить всі питання з організації збуту товару.

У вересні, злочинці за власною ініціативою викрали чоловіка і вивезли у заздалегідь підготовлений будинок, де утримували кілька днів, вимагаючи викуп. З жертви вдалося отримати лише 230 тисяч рублів. А вже в грудні викрадення було організовано за наводкою дружини. Спільники діяли за тим же сценарієм, тільки на цей раз вимагали за звільнення 1 мільйон рублів. Нічого не добившись – відпустили.

Потім жінка, у якої з чоловіком складалися неприязні стосунки, вирішила організувати його вбивство з залученням організатора створеної злочинної групи. Для цих цілей вона придбала земельну ділянку поблизу Сак, де після була вирита яма. Чоловік, що зловживає наркотиками, знову був насильно поміщений в автомобіль.

"В ході слідства п’ятий фігурант кримінальної справи співпрацював з правоохоронними органами, уклавши досудову угоду зі слідством, так звану «угоду з правосуддям», що дозволило зібрати і закріпити детальну доказову базу", – йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...