У Парижі автомобіль врізався у натовп військових, є постраждалі

Водієві вдалося втекти з місця події, зараз ведуться його пошуки.
Французька поліція. Фото: соцмережі.

В одному з передмість Парижа, Леваллуа-Перре, в натовп французьких військовослужбовців врізався автомобіль, передають Патріоти України із посиланням на ВВС.

За повідомленнями очевидців, поранено шістьох осіб, з яких двох - важко. При цьому агентство Reuters з посиланням на представників місцевої поліції інформує, що водієві вдалося втекти з місця події, зараз ведуться його пошуки.

Нагадаємо, в кінці червня в передмісті Парижа чоловік намагався в'їхати автомобілем в натовп людей перед мечеттю. Під час інциденту ніхто не постраждав, оскільки машина не змогла виїхати через огороджувальні бар'єри. Поліція заарештувала чоловіка.

Як повідомляли ЗМІ, сам чоловік заявив, що хоче помститися за напади, пов'язані з угрупованням ІГІЛ, в результаті яких протягом минулих років в Парижі загинуло багато людей. У кінці листопада 2015 роки кількість жертв терактів, які сталися в Парижі ввечері 13 листопада, зросла до 130 человек.Помімо цього, близько 350 людей отримали поранення в ході терористичних атак.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...