У Пентагоні запідозрили наявність у Росії міжконтинентальної автономної ядерної торпеди - ЗМІ

Цілком імовірно, що йдеться про російський проект "Статус-6", який за даними американських спецслужб вже проходив випробування.

Ілюстрація:jak-zrobutu.pp.ua

Зміни у проекті перегляду структури ядерних сил США вказують на те, що американці отримали інформацію про наявність у Росії безпілотного атомного підводного човна із надпотужним ядерним зарядом. Про це пише Голос Америки, зазначають Патріоти України.

Проект перегляду структури ядерних сил США (Nuclear Posture Review), який раніше оприлюднило видання The Huffington Post, вказує, що "Росія... розробляє щонайменше дві системи міжконтинентального радіусу дії, гіперзвуковий планер та нову міжконтинентальну автономну ядерну торпеду", йдеться у виданні.

Стаття Defense News відзначає, що йдеться про російський проект "Статус-6", який за даними американських спецслужб вже проходив випробування.

"Статус-6" розроблено КБ "Рубін". Відповідно до документів, які раніше було показано російським телебаченням, безпілотна торпеда має радіус дії у 6,2 тисяч миль, швидкість у понад 56 вузлів та може спускатись на глибину у понад кілометр.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...