"У РФ росте плем'я "стукачів". Країна котиться в совок у гіршому вигляді" - офіцер ФСБ

Він підкреслив, що єдина мета роботи ФСБ - "збереження влади і боротьба з інакомисленням. Коли прозріваєш, починає нудити".

Росія перетворилася у "совок". Ілюстрація:Обозреватель

У Росії кількість донощиків досягла декількох мільйонів. Про це розповів в інтерв'ю Радіо Свобода неназваний діючий офіцер ФСБ, інформують Патріоти України.

Він підкреслив, що єдина мета роботи ФСБ - "збереження влади і боротьба з інакомисленням. Коли прозріваєш, починає нудити".

За його словами, у Російській Федерації активно зростає "плем'я стукачів" і країна з кожним днем все більше перетворюється в СРСР. Сусід, дільничний, старший по будинку, на роботі, у виші тощо. Росія котиться в совок в гіршому вигляді. І багато сумлінно помиляються, що все буде добре" - зазначив співробітник ФСБ.

"Коли я слухаю молодих людей, що розповідають добровільно-ініціативно про своїх друзів, мене нудить. За якийсь пряник вони стали рабами і заражають цим своє оточення. І з ними будуть жити мої діти, і все піде по колу. Ось про що повинен задуматися кожен", - розповів офіцер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...