У РФ троє журналісток поскаржилися на сексуальні домагання з боку депутата Держдуми з партії Жириновського

Сам депутат відкидає звинувачення і погрожує телеканалу "Дождь", що випустив сюжет зі свідченнями анонімних співробітниць ЗМІ, судовим позовом.

Леонід Слуцький. Фото:24 канал

Дві журналістки, які працюють у Державній думі РФ, і продюсер одного з російських телеканалів заявили про сексуальні домагання з боку депутата Держдуми від ЛДПР Леоніда Слуцького. Про це інформує телеканал "Дождь", зазначають Патріоти України.

Одна з них анонімно повідомила, що Слуцький домагався її у 2017 році у своєму кабінеті. Інша також на умовах анонімності заявила, що не дала розголосу домаганням Слуцького зі страху втратити можливість працювати в Держдумі.

Продюсер одного з телеканалів розповіла "Дождю", що зіткнулася з непристойною поведінкою Слуцького, коли запрошувала його на ефір. За її словами, на смс він відповідав, що "прийде до студії, тільки якщо я з ним повечеряю, а коли прийшов, намагався поцілувати в губи і помацати за сідниці".

22 лютого журналістка "Дождя" Єлизавета Антонова в ефірі телеканалу запитала про звинувачення на адресу Слуцького лідера ЛДПР Володимира Жириновського.

Жириновський сказав, що "не вважає цю поведінку нормальною", але нічого про це не чув, і пообіцяв перевірити цю інформацію.

Сам Слуцький відкинув звинувачення в домаганнях і пригрозив телеканалу судовим позовом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...