У РФ відбувся суд над відьмою, яка разом з екс-поліцейським вбивала бездомних для створення "зомбі-армії"

​Жертв убивали вночі на спеціальному вівтарі в лісі.

Ілюстрація:glavpost.ua

У Росії суд міста Верхня Пишма на 12 років ув'язнив "відьму", Тетяну Соловйову, яка допомогла колишньому поліцейському вбити шістьох бездомних. Вони збиралася воскресити їх і створити зомбі-армію. Про це повідомляє DailyMail, зазначають Патріоти України.

Як зазначає видання, "відьма" підбирала людей для ритуальних вбивств на вулицях Єкатеринбурга. Після цього екс-полісмен Арсен Байрамбеков завойовував довіру жертви і поїв її алкоголем. Соловйова вивозила їх на машині в ліс, спостерігала за підготовкою до вбивства, самим вбивством і допомагала приховувати злочини.

"Темні боги вимагають кровної жертви, сирого м'яса або алкоголю", - пояснив Байрамбеков слідчим.

Вбивства відбувалися в лісі, вночі, поруч з місцем, де більшовики в 1918 році скинули тіла російської царської сім'ї. Байрамбеков вбивав бездомних, перерізаючи горло ножем на спеціальному вівтарі, в колі з каменів поруч з багаттям. Після цього над трупами читали заклинання. "Він намагався повернути мертвих до життя і перетворити їх на зомбі. Однак його спроби виявилися невдалими", - розповів слідчий.

Арсена Байрамбекова заарештували ще в минулому році. Сатаніста, як він сам себе називає, посадили на 13 років за вбивство шістьох бездомних.

Жінку заарештували як причетну до цих вбивств. Однак російська судова влада не розповідає подробиць щодо особистості "відьми". Журналістам назвали лише її ім'я і описали як "молоду". "Причина секретності недавнього суду залишається незрозумілою", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...