У РФ відому бізнес-вумен підозрюють у фінансуванні "Правого сектору"

Раніше у помічниці Ольги Миримської вилучили подяку за виділення коштів забороненій у Росії організації «Правий сектор».

Ольга Миримська. Фото: STRINGER.Ru.

Співробітники Слідчого комітету РФ за підтримки спецназу Росгвардії провели в середу серію обшуків у співвласниці банку БКФ і компанії «Російський продукт» Ольги Миримської. Про це повідомляє Коммерсантъ, передають Патріоти України.

Відому підприємницю підозрюють у дачі хабара і перевіряють на причетність до фінансування екстремістської діяльності, оскільки раніше у помічниці Миримської вилучили подяку за виділення коштів забороненій у Росії організації «Правий сектор». Згідно з повідомленням, обшуки пройшли у середу, у них приймали участь відразу кілька груп слідчих управління СКР, яких супроводжувало близько 60 поліцейських і бійців спецназу.

Силовики приїхали для проведення обшуків в центральний офіс банку БКФ на Красній Пресні, а також в будинки Миримської і однієї з її помічниць, розташовані в елітному селищі Ніколіна Гора на Рубльовському шосе. За всіма трьома адресами вилучалися фінансові та юридичні документи. Крім того, в будинку Миримської знайшли автомат Калашникова, який направили на експертизу. Згодом представники Миримський повідомили, що це було не бойова зброя, а макет автомата.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...