У Росії один з губернаторів розпорядився випускати iPhone7... на заводі холодильників

Таку вказівку дав директору підприємства очільник Саратовської області.

Ілюстрація: ЖЖ

Глава Саратовської області Валерій Радаєв запропонував керівництву заводу СЕПО випустити iPhone 7, повідомляють Патріоти України з посиланням на saratovnews. Про це глава регіону Валерій Радаєв заявив на засіданні активу Саратовської області під час доповіді голови підприємства Євгена Резника.

"Давайте зараз разом "iPhone 7" випустимо в Саратові", - несподівано запропонував Радаєв, на що Резник відзначив, що в області не вистачить грошей на ліцензію, підкресливши, що "це серйозне питання". "Нам все вистачить, у нас же є мізки?", - запитав губернатор. "Мізки є", - зазначив Резнік. "Так давайте опрацюємо це питання", - резюмував Радаєв.

До слова, в доповіді, що передувала цій пропозиції, Резник розповів, що середній термін служби холодильника "Саратов", який випускає завод, становить 35 років, при цьому холодильники, випущені європейськими брендами служать 7-8 років. Валерій Радаєв похвалив роботу підприємства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...