У Росії розповіли, яку суму примусять сплачувати безробітних за те, що вони не працюють

У РФ вирішили прийняти закон дуже схожий на той, який існував в СРСР.

Максим Топілін. Фото: РИА Новости.

Мінпраці РФ вважає "справедливим" введення в РФ податку на дармоїдство, який зобов'яже працездатних громадян, які не мають офіційної зайнятості, платити державі. Про це в інтерв'ю "Российской газете" заявив глава відомства Максим Топілін, передають Патріоти України.

За його словами, “несправедливо, <…> когда один человек официально трудится, за него платятся все взносы в социальные внебюджетные фонды или он их платит сам, будучи индивидуальным предпринимателем, а другой имеет доход, но никуда ничего не платит, при этом пользуется теми же социальными услугами по сути за счет первого”.

Розмір податку, який усуне цю несправедливість, може скласти 25 тисяч рублів на рік, повідомив Топілін. “Нужно помнить, что есть медицинское страхование по линии ОМС и пенсионное. Первое обходится регионам примерно в десять тысяч рублей за одного неработающего в год. Второе, для того чтобы формировать пенсионные права, должно быть минимум 15 тысяч рублей”, – пояснив міністр.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...