У Росії сталася пожежа на стадіоні, який будується до ЧС-2018 (фото, відео)

У прес-службі фірми, яка будує споруду, запевнили, що на хід будівництва та терміни зведення арени інцидент не вплине.

Пожежа на стадіоні у Нижньому Новгороді. Фото:соцмережі

Сьогодні, 5 жовтня, в Нижньому Новгороді (Російська Федерація) загорівся стадіон, що будується до чемпіонату світу з футболу в 2018 році. Про це повідомляють очевидці події в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Відзначається, що займання сталося близько 17:00. "Щойно загорівся стадіон. Вогню не видно, але йде страшний дим", - заявили мешканці Нижнього Новгорода.

При цьому в прес-службі АТ "Стройтрансгаз", яке займається будівництвом стадіону, підтвердили факт пожежі, повідомляє "КП".

"Дійсно, 5 жовтня 2017 року о 16:30 на споруджуваному стадіоні в Нижньому Новгороді в секторі А сталося загоряння при виконанні зварювальних робіт в коментаторській кабіні. Від іскри загорівся полістирол на підлозі, від якого і пішли клуби диму", - заявили в акціонерному об'єднанні.

У даний час пожежа вже ліквідована, ніхто не постраждав.

Причина інциденту з'ясовується. На хід будівництва та терміни зведення арени подія не вплине, запевнили в прес-службі "Стройтрансгазу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...