У Росії тайфуни охопили Далекий Схід, є загиблі (фото, відео)

Затопило більше двох тисяч будинків у Приморському краї

Приморський край затопило. Фото: newsvl.ru

На території Приморського краю РФ було оголошено режим надзвичайної ситуації федерального значення ще кілька днів тому. Причиною стали тайфуни, зливи та повені, які охопили весь регіон. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на опозиційний ресурс Каспаров.Ру.

У Примор’ї затопило майже 2500 будинків. 12 тисяч осіб перебувають у знеструмлених будівлях. З 17-ма населеними пунктами перервано транспортне сполучення. Вести ремонтні роботи доволі складно, так як негода триває. Крім того, під час проведення рятувальної операції загинув голова Приморського головного управління МНС. Його тіло водолази знайшли в затопленому Камазі, проте не можуть його витягти із-за сильної течії.

З лікарень та реабілітаційних центрів через підтоплення евакуюють пацієнтів. Переміщенню підлягають понад 100 осіб, які не можуть самостійно пересуватись. Автомобільним транспортом їх перевезти також немає змоги через стан доріг. Зараз медичний персонал лікувальних закладів та місцеві мешканці намагаються побудувати імпровізовані вертольотні майданчики.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...