У Ростові-на-Дону потоп, є жертви (відео)

Через зливу загинула дівчина. Під час дощу її потоком води затягнуло під автомобіль.

Потоп у Ростові-на-Дону. Фото: скріншот з відео.

На російське місто Ростов-на-Дону в четвер, 30 червня, обрушилася сильна злива, в результаті якої владою було прийнято рішення ввести режим надзвичайної ситуації. Новину передають Патріоти України.

"У зв'язку із зливовими опадами введено режим НС, у адміністрації міста створено оперативний штаб, який очолив першим заступник голови адміністрації міста Сергій Кузнєцов. Всі сили та кошти міського господарства переведені на посилений режим роботи", - цитують прес-службу мерії міста російські ЗМІ.

Мерією міста встановлюються масштаби збитків, які принесла стихія. Для ліквідації наслідків зливи по всьому місту підключені комунальники. Повідомляється також, що в результаті зливи загинула дівчина. Під час дощу її потоком води затягнуло під автомобіль.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...