У росЗМІ розповіли, як Путін готується до ядерної війни

Президент РФ також розпорядився провести інвентаризацію і поповнити запаси засобів, що дозволяють захистити громадян від ядерних хімічних і бактеріологічних загроз не тільки у мирний, але й у воєнний час.

Путін готується до ядерної війни. Ілюстрація: chechenews.com.

Росія почала підготовку до можливої ядерної війни, пишуть російські ЗМІ. Новину передають Патріоти України.

Відзначається, що після засідання радбезу РФ Путін оголосив про необхідність починати підготовку до можливої ядерної війни. Він розпорядився провести інвентаризацію і поповнити запаси засобів, що дозволяють захистити громадян від ядерних хімічних і бактеріологічних загроз не тільки у мирний, але й у воєнний час. На думку Путіна, ці заходи необхідні для того, щоб захиститися від загрози застосування Штатами системи блискавичного глобального удару, яка може вдарити гіперзвуковими ракетами по ядерних об'єктах, складам отруйних речовин, атомним станціям ядерної держави, якою є Росія.

Також, Путін запропонував виробити заходи для поповнення запасів виключно на вітчизняній базі без залучення імпортних засобів. Також, в російській пресі пишеться про те, що були проведені навчальні пуски міжконтинентальних балістичних і крилатих ракет.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...