У США назвали країну, яка більше усіх інших боїться вторгнення Росії

В Польщі спостерігається особливе занепокоєння щодо Росії.

Поляки бояться вторгнення росіян. Фото: УНІАН.

Польща опинилася на першому місці у списку держав, які вважають Росію найсерйознішою загрозою. Про це свідчать результати дослідження американського соціологічного центру Pew Research Center про фактори, які найбільше турбують країни світу, передають Патріоти України.

"Не дивлячись на те, що Росія не зайняла першість у якості головної загрози в одній з країн Європи або Північної Америки, в яких проводилося опитування, в Польщі спостерігається особливе занепокоєння щодо Росії", - йдеться в дослідженні.

Зазначається, що 65% поляків вважають російську владу і вплив серйозною загрозою для своєї країни.

На 1% більше жителів країни побоюються угруповання "Ісламська держава". У США 47% населення також занепокоєні можливими діями Росії. При цьому основною загрозою американці вважають кібератаки, які виходять від інших країн.

Більшість держав вважають найбільш небезпечним ворогом "Ісламська державу". У той же час 41% європейців, які взяли участь в опитуванні, назвали головною загрозою РФ, ще 31% так само висловилися щодо США.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...