Захищав світ від "руского міра": У Сирії загинув голландець, який на Донбасі воював добровольцем за Україну - росЗМІ

Громадянин Нідерландів нібито загинув 15 лютого в районі населеного пункту Бахра внаслідок атаки "шахід-мобіля" бойовиків "Ісламська держава".

Шурд Хеєгер. Фото:TelegramУ Сирії вбито громадянина Нідерландів Шурда Хеєгера, який воював на боці курдських формувань у провінції Дейр-ез-Зор. Про це повідомив у Telegram російський ресурс Directorate 4, який займається оглядом діяльності терористів, передають Патріоти України.

За його даними, Хеєгер раніше воював у складі добровольчого батальйону української армії проти проросійських терористів на Донбасі. Шурд Хеєгер нібито загинув 15 лютого в районі населеного пункту Бахра внаслідок атаки "шахід-мобіля" бойовиків "Ісламська держава".

За іншими даними, 11 лютого голландець отримав поранення, а 15 лютого помер. Також у повідомленні зазначається, що голландець дотримувався "нацистських поглядів".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...