У Таїланді у ДТП із росіянином загинуло кілька людей

Мотоцикл їхав на великій швидкості та збив 20-річного туриста з Південної Кореї, який переходив дорогу.

Росіянин збив людину у Таїланді. Ілюстрація: РБК.

22-річний росіянин їхав на мотоциклі Kawasaki Z900, на пасажирському сидінні перебувала жінка. У Паттаї у ДТП з мотоциклом загинули троє людей, в тому числі росіянин, повідомляє місцеве видання The Nation з посиланням на поліцію, передають Патріоти України із посиланням на РБК.

ДТП сталася вранці 9 січня. За інформацією видання, 22-річний росіянин їхав на мотоциклі Kawasaki Z900, на пасажирському сидінні перебувала жінка.

За словами співробітника поліції, на вигляд їй від 20 до 25 років. Мотоцикл їхав на великій швидкості та збив 20-річного туриста з Південної Кореї, який переходив дорогу. У результаті події всі троє загинули на місці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...