У Володимира Володимировича збитки: В ЄС накрили схеми родини Путіна

Як з'ясувалося, сім'я президента РФ відмивала гроші через естонську філію найбільшого банку Данії.

Ілюстрація:ERR NewsЕстонська філія Danske Bank, найбільшого банку Данії, закрила рахунки низки компаній в 2013 році, зрозумівши, що вони були використані членами сім'ї Володимира Путіна та російською спецслужбою ФСБ для відмивання величезної суми грошей. Про це повідомляється на сайті Проекту з розслідування корупції та організованої злочинності (OCCRP), передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

За даними розслідувачів OCCRP, у розпорядженні яких опинився відповідний звіт, інформатор повідомив керівництво банку, що їхні процедури боротьби з відмиванням грошей в їхній естонській філії не діють, і що банк, можливо, "скоїв кримінальний злочин", допомагаючи компанії, яка вже зробила кілька підозрілих транзакцій та фактичними господарями якої є "сім'я Путіна і ФСБ".

Повідомляється, що Danske Bank Estonia вже був замішаний в інших схемах з відмивання грошей - йдеться про мільярди доларів з Азербайджану. Частина коштів тоді опинилася у кишенях європейських політиків, які хвалили режим в Баку, що постійно порушує права людини.

Ще одне розслідування 2017 року, яке отримало назву "Russian Laundromat", виявило, що 20-80 мільярдів доларів США було виведено з Росії через мережу банків, включаючи також Danske Bank.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...