У Запорізькій області розбили автомобіль голови міськрайонного суду (фото)

Те, що відбулося, голова суду Віктор Фомін, пов'язує зі своєю професійною діяльністю.

У Мелітополі розбили авто судді. Фото: Факти.

1 червня близько третьої години ночі в Мелітополі Запорізької області невідомі біля будинку по вулиці Гетьманській каменем розбили скло автомобіля «Деу Ланос». Як з'ясувалося, ця машина використовується в якості службової в мелітопольському міськрайонному суді. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Факти.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або псування майна). Те, що відбулося, голова суду Віктор Фомін, біля будинку якого і залишався автомобіль, пов'язує зі своєю професійною діяльністю.

«З двох сторін конфлікту, рішення по якому виноситься в суді, одна завжди залишається незадоволеною, - так прокоментував подію Віктор Фомін. - Тому суддям завжди погрожують. Але хто боїться таких погроз - в суді не працює. Примітно, що "Ланос" обладнаний сигналізацією, але сигнал прозвучав тільки один, і я його не чув, а невідомий чотири рази вдарив каменем по корпусу машини, розбивши лобове скло і обидва скла з боку водія».
Голова суду сумнівається, що винного у пошкодженні автомобіля вдасться знайти. Адже ще в 2015 році якісь зловмисники кинули гранату у двір приватного будинку судді, але правоохоронці так і не змогли відшукати злочинців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...