"Удушив чужую свободу, всегда теряешь свою": У Росії зростають протестні настрої проти Чечні

Росіянам вдалося вбити вільну Чечню, і тепер вони мають справу з її дзеркальним відображенням.

Айдер Муждабаєв. Фото: 30seconds.com.ua.

Відомий український блогер і журналіст Айдер Муждабаєв на своїй сторінці в Facebook пише про те, що все більше і більше обурення звучить в Російській Федерації на адресу Чечні, передають Патріоти України.

Вони нібито обгрунтовані, але абсолютно брехливі. На думку блогера, нинішня Чечня під керівництвом Рамзана Кадирова - це продукт РФ, вирощений на крові чеченців, масово вбитих під час двох ініційованих РФ війн.

«Я был там в 1994-м году, и хорошо помню, что при Дудаеве ничего подобного там не происходило, да было просто немыслимо. Его Чечня была светской и демократичной, в зачаточной стадии, страной, а то, что там нынче, – только благодаря РФ, только благодаря тем россиянам, а таких большинство, кто аплодировали победе над «сепаратистами», «террористами», – написав журналіст.

Він підкреслює, що росіянам вдалося вбити вільну Чечню, і тепер вони мають справу з її дзеркальним відображенням. Москві нічого не залишається, окрім як насолоджуватися. «Удушив чужую свободу, всегда теряешь свою, а страх получаешь как бонус за убийства, совершенные с особой жестокостью», – резюмував Айдер Муждабаєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...