"Уявіть, що Китай окупував Гаваї": Екс-посол США пояснив американцям, чому українці не можуть змиритись з анексією Криму

Майкл Макфол також встряг у суперечку із своїми читачами у соцмережі, які поставили під сумнів твердження посла, наголошуючи на буцімто легітимності анексії.

Майкл Макфол. Фото: Рейтерс.

Екс-посол США у Росії Майкл Макфол використав аналогію із США, щоб пояснити американцям, чому українці не можуть змиритись із незаконною анексією Криму, передають Патріоти України.

"Коли американці кажуть українцям бути більш прагматичними щодо Росії, мені спадає на думку, наскільки прагматичними були б американці, якби Китай анексував Гаваї, Канада вдерлась у штат Мейн, або якби Мексика підтримувала сепаратистів у Каліфорнії?", - зазначив Макфол у Twitter.

Макфол також встряг у суперечку із своїми читачами, деякі з яких поставили під сумнів твердження посла, наголошуючи на буцімто легітимності анексії. "Анексія це анексія", - пояснив Макфол.

Макфола називають одним із архітекторів "перезавантаження" відносин між США та Росією за президентства Барака Обами. Дана політика, як вважають критики, створила сприятливі умови для посилення неоімперських апетитів Кремля.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...