"Україна має ще півтора року для серйозної боротьби з корупцією, інакше народ почне рвати владу", - розкритий агент НАБУ, що спить тепер з автоматом

Запит в суспільстві на справедливість дійсно колосальний.

Євген Шевченко. Фото:Цензор.нет

Україна має в запасі ще півтора року для проведення серйозної боротьби з корупцією, інакше народ «почне рвати владу». Таку думку на засіданні Ради громадського контролю НАБУ висловив бізнесмен Євген Шевченко, який працював позаштатним співробітником НАБУ. Про це повідомив у Facebook журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"На думку Шевченка, у нас ще є рік-півтора. Якщо ситуація якісно не зміниться, розлючений народ просто почне рвати владу. Запит в суспільстві на справедливість дійсно колосальний. А ось готових працювати під прикриттям, констатував Євген, все менше. З тієї самої причини - люди не вірять, що винні понесуть покарання", - написав журналіст.

Як розповів Бочкала, Євген Шевченко на громадських засадах став розкривати знайомих і навіть друзів з числа корупціонерів.

"Його трофеї - Альперін, Бабенко, Дубневичі. У суді будуть розсекречені матеріали НСРД і ми дізнаємося багато цікавого про них та інших товаришів", - зазначив він.

Разом з тим, розкриття Шевченка зірвало шість епізодів.

"Тепер Женя ходить з охороною і спить з автоматом. Не тому що боїться. Просто сказали так треба і на те є підстави. Він кинув виклик ділкам, яких ніхто ніколи не наважувався чіпати. І отримав подачу у відповідь. Він не втрачає віри. Але втратив деяких друзів і 2-3 млн дол.

Багато ділових партнерів просто відвернулися. Мовляв як же тобі тепер довіряти. Але якби таких як Шевченко було більше, то і результати боротьби з корупцією були б іншими", - вважає Бочкала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...