Україна провела інспекцію "гнізд" російських найманців у Ростовській області

Огляди пройшли в районі міст Ростов-на-Дону, Азов, Таганрог, Новошахтинськ, Каменськ-Шахтинський і Новочеркаськ.

Ілюстрація: function.mil.ru

Україна завершила проведення інспекції на території Ростовської області, де, як відомо, готують найманців для майбутніх боїв на Донбасі. Про це повідомив в четвер начальник російського національного Центру зі зменшення ядерної небезпеки Сергій Рижков, передають Патріоти України з посиланням на Факти.ICTV.

"У період з 16 по 19 січня 2017 року в рамках Віденського документу 2011 про заходи зміцнення довіри і безпеки українська інспекційна група, до складу якої увійшли представники Данії та Канади, провела інспекцію зазначеного району на території Південного військового округу," - сказав Рижков.

За його словами, огляди пройшли в районі міст Ростов-на-Дону, Азов, Таганрог, Новошахтинськ, Каменськ-Шахтинський і Новочеркаськ.

Він зазначив, що в ході інспекції всі побажання інспекційної групи по відвідуванню різних місць в обстежуваному районі російською стороною були виконані.

"Зокрема, інспекторам було надано можливість відвідати військові полігони Кадамовський і Кузьмінський, залізничні станції навантаження і вивантаження Матвєєв Курган і Хапри.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...