Україно, зустрічай садиста: Суд дозволив випустити нардепа-вбивцю Лозінського на волю

Зв'язок із Лозінським під час засідання суду підтримувався в режимі відеоконференції, оскільки він перебував у Бориспільській виправній колонії №119.

Віктор Лозінський. Фото:112.ua

Апеляційний суд Київської області відхилив апеляцію прокуратури на рішення Бориспільського районного суду Київської області про умовно-дострокове звільнення колишнього народного депутата Віктора Лозінського. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Зазначається, що відповідну резолютивну частину постанови оголосила 6 квітня головуюча на колегії суддів Апеляційного суду Київської області Раїса Гайдай.

"Колегія суддів ухвалила: постанову Бориспільського міськрайсуду від 25 лютого 2016 року, якою Лозінського Віктора Олександровича, якому залишилося відбувати термін покарання 1 рік 11 місяців і 8 днів, звільнено умовно-достроково, залишити без змін. Повний текст постанови буде оголошено 11 квітня о 8.30", - сказано в рішенні суду.

Зв'язок із Лозінським під час засідання суду підтримувався в режимі відеоконференції, оскільки він перебував у Бориспільській виправній колонії №119.

Як відомо, колишній народний депутат Віктор Лозінський був засуджений до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство жителя Кіровоградської області Валерія Олійника. Під час розгляду його справи в судових інстанціях термін покарання зменшився до 10 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...