Скандальне звільнення екс-"шишки" МВС: "Нам не потрібно поліцейських. Слово поліцейського у суді до уваги не береться. А беруться свідчення невідомо яких людей", – командир роти патрульної поліції (відео)

В Івано-Франківську Апеляційний суд скасував рішення попередньої інстанції у справі колишнього заступника начальника департаменту внутрішньої безпеки МВС.

Суддя Васильєв виправдав екс-міліціонера Ільницького. Фото:firtka.if.ua Колишнього міліціонера Михайла Ільницького, якого звинуватили у водінні напідпитку, виправдали. Таке рішення ухвалив Апеляційний суд Івано-Франківська, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Закрити провадження про притягнення до адміністративної відповідальності Ільницького Михайла Степановича за частиною 1, статті 130, ст. 185 на підставі за відсутністю події та складу адміністративного правопорушення. Постанова Апеляційного суду набирає законної сили негайно після її винесення, є остаточною і оскарженню не підлягає", – зачитав рішення суддя Олександр Васильєв.

Таким чином, скасували рішення попередньої інстанції у справі колишнього заступника начальника департаменту внутрішньої безпеки МВС. Міський суд Франківська визнав винним Ільницького і призначив штраф за водіння у нетверезому стані на суму 10 тис. 200 грн з позбавленням на рік права кермувати автівкою.

Натомість Ільницький подав апеляцію, яку й виграв. До того ж, звинуватив патрульних у перевищенні повноважень. Мовляв, командир роти патрульної поліції Леонід Гончарук зламав йому палець на руці під час затримання.

"Нам не потрібно поліцейських, а нам потрібні відеооператори, бо поліцейські без відеокамери ніхто. Слово поліцейського у суді до уваги не береться. Вони бачили, вони зупиняли цього водія, він виходив до них з автомобіля, і їхні свідчення до уваги не беруться, а беруться свідчення невідомо яких людей", – зазначив Гончарук.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...