Найгуманніший у світі суд: Власників "Гаврилівських курчат" випустили з СІЗО

Бізнесменів звільнили під заставу у 5 млн грн, хоча початкова сума альтернативи тримання під вартою становила більше 80 млн грн за кожного підозрюваного.

Євгену Сігалу (в центрі) разом з іншими власниками компанії зменшили суму застави. Фото:LB.uaАпеляційний суд Києва знизив розмір застави для власників компанії "Агромарс" Марини та Євгена Сігал до 5 мільйонів гривень для кожного з початкових 90 і 80 мільйонів гривень відповідно. Про це повідомив адвокат Марини Сігал Сергій Вернидубов, передають Патріоти України.

"Апеляційний суд зменшив розмір застави до 5 млн грн по кожному з учасників справи", - сказав адвокат. Розмір застави для Івана Зозулі - керівника одного зі структурних підрозділів "Агромарсу" - також знижений з 84 млн до 5 млн грн.

Відзначається, що Марина Сігал була звільнена з-під варти з внесенням застави в 90 млн грн в понеділок, 11 червня.

Як повідомили в прес-службі юридичної компанії Equity, суд виніс рішення про зниження застави 15 червня, всі підозрювані вже вийшли з СІЗО.

"Необхідні суми були внесені на депозитарний рахунок суду і власники агрохолдингу Марина та Євген Сігал, а також директор філії Іван Зозуля були звільнені під заставу і зараз вже перебувають зі своїми сім'ями", - сказано в повідомленні.

Слід нагадати, що 9 червня Марина Сігал, Євген Сігал і директор структурного підрозділу агрохолдингу були заарештовані на 60 діб з можливістю внесення застави в 90 млн грн, 80 млн грн і 84 млн грн відповідно. Затриманим повідомили про підозру за статтями про «створення злочинної організації», «порушення правил екологічної безпеки» і «порушення правил охорони або використання надр».

З метою економії коштів власники "курячого" бізнесу організували утилізацію відходів шляхом їх поховання на земельних ділянках, а також створення стихійних могильників. Навколишньому середовищу було завдано шкоди на понад 200 мільйонів гривень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...