Українська письменниця висловила зневагу до Юрія Луценка

Лариса Ніцой заявила, що аж ніяк не пишається очільником Генеральної прокуратури України.

Лариса Ніцой. Фото: 112 Україна.

Українцям слід обирати нову владу, притім обирати слід достойних, щоб поміняти тих, хто нині є при владі. Про це в ефірі програми Voxpopuli на телеканалі ZIK заявила письменниця Лариса Ніцой, передають Патріоти України.

Гостя програми, коментуючи запитання щодо її моральної оцінки Генеральному прокурору України Юрію Луценку з огляду на низку його об’єктів нерухомості та дороговартісні строї його дружини, а також з огляду на порушення провадження проти «автомайданівців», які закидали яйцями нардепа Олега Барну, заявила, що аж ніяк не пишається очільником Генеральної прокуратури України.

«Ця влада не є моєю владою, і, відповідно, Генеральний прокурор, який є членом цієї команди, теж не належить до тих генеральних прокурорів, яких би я поважала», – наголосила Лариса Ніцой. На її думку, слід обирати нову владу, притім обирати слід достойних, щоб поміняти тих, хто нині є при владі.

Гостя програми напередодні Нового року дала пораду, як українцям позбутися «комплексу жертви». «Може, хвалити себе? Кожного ранку вставати і казати: я гарний, я розумний. І це зовсім не соромно», – вважає письменниця.

Лариса Ніцой також наголосила, що вона виступає за гармонійне існування українського народу на своїй землі. «Як німці існують у німецькому середовищі у Німеччині, італійці – в Італії, англійці – в Англії, а українці нехай спокійно, гармонійно існують в українському середовищі в Україні», – зазначила письменниця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...