Українська зірка російського шоу-бізу розповіла, як її лупцював екс-чоловік

Клара Новікова не змогла пробачити чоловікові подібного і вирішила, що більше до нього не повернеться.

Клара Новікова. Фото: РБК.

Російська артистка Клара Новікова розповіла журналістам, як одного разу без будь-яких на те причин її побив колишній чоловік. За словами знаменитості прецедент призвів до розлучення. Втім, недовгим і трагічним був і другий шлюб знаменитості. Про це пише "КП", посилаючись на ефір із 71-річною Новіковою на росТБ, передають Патріоти України.

За словами артистки, неприємний поворот в її долі стався в дні новорічних свят і в один момент призвів до розпаду сім'ї. Зустрівши новий 1976 рік, Новікова в компанії чоловіка Віктора і друзів відправилася на сходову площадку на перекур. Раптово чоловік накинувся на неї і сильно вдарив по обличчю. "Ні з того ні з сього дав кулаком по обличчю і розбив ніс. Я була вся в крові", - згадала артистка.
Новікова додала, що не могла пробачити чоловікові подібного і вирішила, що більше до нього не повернеться. На думку знаменитості, приводом могла стати лише ревнощі, адже в ті роки вона вже ставала дедалі популярнішою на естраді і, звичайно, нею цікавилися інші чоловіки.
Свого другого чоловіка, Юрія Зерчанінова, Новікова зустріла всього через кілька місяців після інциденту, однак шлюб був недовгим. У чоловіка виявили проблеми з серцем, знадобилася термінова операція. "Я поїхала на гастролі, так як мені сказали, що він під наглядом і все нормально. І ось я на гастролях, в номері в красивому платті, як раптом мені дзвонять і кажуть, що він помер", - розповіла Новікова. За словами артистки, в той важкий період їй дуже допомогла підтримка публіки, до якої вона повернулася незабаром після похорону чоловіка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...