Українські бійці знищили ворожий склад боєприпасів у Мар'їнці

Волонтери повідомляють про запеклі бої у зоні АТО, наші військові ліквідували ворожий склад

Наші воїни влучили у сєпарський склад боєприпасів, - волонтери. Фото: "Фейсбук"

Українські воїни знищили склад боєприпасів терористів у Мар'їнці. Про це повідомляють волонтери на сторінці "Повернись живим" у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Близько десяти військових отримали поранення за минулу ніч. З них четверо у важкому стані. Точне число поранених наразі уточнюється. За одними даними – семеро, за іншими – десять. Ще семеро поранених на одній з ділянок фронту було позавчора. Тоді з військовими не було зв’язку. Один з бійців у тяжкому стані.

Найбільше цієї ночі дісталося Мар’їнці. Тут півночі працювала ворожа артилерія. Стріляли з мінометів та гаубиць. Тільки на одну з позицій впало понад 60 мін 120 мм калібру.По деяким позиціям працювала БМП. У відповідь наші військові влучили у сєпарський склад з боєприпасами.

В Авдіївці після мінометного обстрілу наших позицій, росіяни запросили режим припинення вогню. Військові зазначають, що кілька днів ворог тут значно спокійніший у плані обстрілів, ніж було до цього.

З мінометів цієї ночі обстріляли і Новоселівку-2 та Верхньоторецьке. А також з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів.

У Зайцево за словами військових практично тихо. Вночі працювала стрілецька зброя, але міномети і артилерія не застосовувалась.

Така сама ситуація і в Троїцькому.

Гірше і складніше в районі селища Луганське. Тут ворог не припиняє мінометні обстріли та не дає змоги під’їхати військовим машинам до опорних пунктів – одразу починає обстрілювати. Окрім мінометів на цій ділянці фронту працює артилерія 152 мм калібру.

Гранітне під вечір обстріляли зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів. А по Мирному вночі випустили кілька артилерійських снарядів 122 мм калібру.

У районі Попасної говорять, що ніч була спокійною, але чули гуркіт техніки. Припускають, що або ротація відбувається, або приїхало «поповнення».

Загалом, по усьому фронту - підвищена бойова готовність на всіх постах".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...