Українські ультрас повернулися до жорстких розбірок: Під час матчу "Дніпро" – "Металіст" сталася масова бійка на трибунах (відео)

В поліції повідомили, що затримали близько десяти підлітків, які брали участь в інциденті.

Бійка на стадіоні. Фото: 056.ua.

У Дніпропетровську під час матчу 22-го туру прем'єр-ліги "Дніпро" – "Металіст" на стадіоні сталася масова бійка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Tribuna.

У другому таймі у фанатському секторі харківського клубу було запалено димові шашки, а пізніше почалася масова бійка з уболівальниками "Дніпра", які перебували неподалік. Зазначається, що стюардам не вдалося розборонити сторони, після чого на стадіон зайшли бійці Національної гвардії, які взяли ситуацію під контроль.

Також сайт 056.ua повідомляє, що перед матчем фанати "Металіста" пограбували продуктовий супермаркет "АТБ" в районі проспекту Петровського (нині проспект Івана Мазепи). Близько 30 людей зайшли до магазину, взяли елітний алкоголь, дорогі цукерки і каву, після чого пішли, не розплатившись. Також хулігани побили охоронця магазину та образили касирів. Пізніше в поліції повідомили, що затримали близько десяти підлітків, які брали участь в інциденті. Враховуючи, що затриманим немає 18 років і вони з іншого міста, правоохоронці найближчим часом їх відпустять.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...