Український стьоб проти великоросійського хамства: Дипломат гідно відповів віце-прем'єру РФ, який образив його міністра

При цьому Олександр Щерба не опустився до прямої образи, на відміну від росіянина.

Олександр Щерба. Фото: Дзеркало тижня.

Посол України в Австрії Олександр Щерба дотепно відповів одіозному віце-прем'єру РФ Дмитру Рогозіну, який образив главу МЗС України Павла Клімкіна. Новину передають Патріоти України.

"Рогозін? Це який обіцяв боротися в окопах Донбасу, але так і не знайшов відповідного за розміру окопу?", - написав у відповідь Щерба на своїй сторінці в Twitter. При цьому він не опускався до образ.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Росії Дмитро Рогозін зневажливо висловився у соцмережі про українського міністра закордонних справ Павла Клімкіна. Образа направлена на повідомлення, в якому глава МЗС України обіцяє повернути свободу кримчанам. "Ну і гальмо! Вони вже три роки як вільні", - написав Рогозін.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...