"Український Збігнєв Бжезінський" назвав сім козирів нашої держави від протистояння Росії із США

"Сповзання" у перманентне протистояння виключає можливість компромісу між Заходом і Росією за рахунок суверенітету України.

Володимир Горбулін. Фото: UkrMedia.

Посилення простистояння між Росією та США може мати для України сім основних позитивних наслідків і дозволить нашій країні вийти на міжнародну арену в новому амплуа. Про це повідомив екс-секретар РНБОУ, директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін у коментарі для газети "Дзеркало тижня", передають Патріоти України.

За його словами відбудеться "повернення інтересу США і НАТО до регіону Центрально-Східної Європи, в результаті чого Україна може претендувати на статус важливого партнера і поглиблену увагу Вашингтону, а також розраховувати на конкретизацію термінів її членства в НАТО". Також Горбулін переконаний, що може відбутися збільшення допомоги Україні з боку західних партнерів в економічній та військовій сферах, посилення стратегічної важливості української незалежності та територіальної цілісності як ключової рубіжної ланки боротьби з РФ.

Серед інших переваг Горбулін назвав такі: "сприяння демократичним та економічним перетворення в Україні з метою її трансформації на державу-модель для пострадянського простору задля розхитування російського табору, утвердження невідворотності інтеграційного руху України до європейських та євроатлантичних структур, поглиблення двосторонньої та багатосторонньої військово-політичної співпраці України з країнами ЦСЄ, які є потенційними об'єктами російської агресії. І головне. "Сповзання" у перманентне протистояння виключає можливість компромісу між Заходом і Росією за рахунок суверенітету України", - додав Горбулін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...